♫ DOE MEE MET DE DJ CONTEST 2017 ♫

Ben jij een getalenteerde DJ? Word je gezien als de nieuwe Martin Garrix of Hardwell? En heb je er altijd al van gedroomd om tussen grote namen een set te draaien op een festival? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

In samenwerking met DJ School International hebben wij op verschillende stages een plek vrij gehouden. Op Free Friday op vrijdag 14 juli plus tijdens het City of Dance Festival op zaterdag 15 en zondag 16 juli mag de winnaar zijn/haar skills laten zien. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Twijfel geen moment en doe mee aan de City of Dance DJ Contest! Wat moet je doen? Keep on reading and find out.

Stuur voor 15 mei 10.00 een zelfgemaakte mix van max. 15 minuten naar office@you-dance.nl. Hieronder vind je wat voor soort stijlen we zoeken:

★ House/Eclectic

★ Deephouse/Latin

★ Een mix van the Smoothest R&B en Hiphop

★ Een mix waar wij niet doen aan hokjes. Echt alles kan, van Happy Hardcore en Feestmuziek naar wat harde Dubstep, weer terug via sexy House naar Moombathon

★ Een mix van DJ & live artiest / saxofonist

Het moet een mixtape zijn, waar al je talenten duidelijk naar voren komen. Zorg ervoor dat je mix op je eigen Soundcloud staat en voor iedereen te downloaden is. De titel van de mix: ‘City of Dance Festival DJ Contest 2017’. Voeg een tekstbestand toe met je social media URL’s, een foto van jezelf en je contactgegevens.

Vanaf vrijdag 19 mei kan het publiek via onze Facebookpagina stemmen op de dj’s die door het City of Dance team zijn uitgekozen. Deze stemronde eindigt vrijdag 26 mei om 20.00.

Deze DJ’s worden uitgenodigd om vrijdagavond 9 juni in Podium 0113 in Goes hun talenten live te laten zien. Het City of Dance team maakt daarna een selectie van de beste talenten en beslist welke DJ’s mogen draaien tijdens het City of Dance weekend.

LET OP:

✔ Zorg dat je 14 en 15 en 16 juli noteert in je agenda

✔ De winnaar moet 17 jaar of ouder zijn

✔ You-Dance voorziet de deelnemers van de contest niet van vervoer en/of

accommodatie