10 REDENEN WAAROM CITY OF DANCE FESTIVAL NIET MAG ONTBREKEN IN JOUW AGENDA:

Begint het al te kriebelen? Het is lente, dus we kunnen eindelijk weer vooruit blikken naar het festivalseizoen. We geven je 10 redenen waarom City of Dance festival niet mag ontbreken in jouw agenda, dus blokkeer 14/15/16 juli en check welke reden jou het meest aanspreekt!

1. Zeeland heeft volgens KNMI de meeste zon uren van Nederland, dus de grootste kans op een zonnig weekend in Middelburg.

2. Sinds 2016 is City of Dance festival een weekendfestival. Slapen kan dus op onze festivalcamping!

3. Vergeet je bikini en zwembroek niet, want naast feesten met je vrienden kan je ook een dagje strand meepakken. 5 minuutjes rijden en je zit met je billen in het zand, want oja.. het festival is in ZEEland!

4. Een ticket voor City of Dance festival is het een van de voordeligste festivaltickets in Nederland! Een heel weekend vol entertainment, muziek, dans en een heerlijke sfeer… meer dan 150 (inter)nationale artiesten, 8 stages, prachtige straattheateracts, workshops en entertainment vanaf €25,50 (regular ticketprijs). Da’s toch niks?

5. City of Dance festival programmeert verschillende muziekstijlen: EDM, Hardstyle, Freestyle, Techno, Hip Hop, Deephouse, Latin, 90’s, Feest, voor ieder wat wils dus.

6. Op vrijdag is City of Dance voor alle leeftijden en ENTREE = GRATIS! Wil jij voor het eerst een groot festival beleven, maar ben je nog geen 18? Dan is dit je kans! Maar ook voor de mensen die een heel weekend City of Dance festival willen boeken is dit de ideale manier om in de stemming te komen. Blok dus vrijdag 14 juli in je agenda en ga los op muziek van de leukste artiesten!

7. Wist je dat City of Dance festival in 2015 door FestivalChart is uitgeroepen tot het tweede beste Dance festival van Nederland? En in 2016 ook de top 10 behaalde.. Reden genoeg dus om dat te met je vrienden te ondervinden.

8. City of Dance festival bestaat al 17 jaar en is daarmee een van de langstlopende elektronische muziekfestivals ter wereld. Inmiddels heeft het festival grote artiesten op het podium gehad zoals; Hardwell, Chuckie, Laidback Luke en R3hab. Nog steeds is City of Dance een kweekvijver van talenten. Deze talenten, in combinatie met bekende Headliners zoals Tony Junior, Mental Theo, Dirtcaps, Manuel & Geza, Paul Elstak, De Sluwe Vos, Lil Kleine en nog veel meer, zorgen voor een fantastische sfeer, elk jaar weer. Daar wil jij toch onderdeel van zijn?

9. Lekker eten en drinken? Bij onze foodcourts is er een grote diversiteit aan eten en drinken, zoals gezonde smoothies, lekkere cocktails, een ijskoud Heineken biertje, verse frites en burgers van de BBQ, smullen maar!

10. Naast een dikke line-up zijn er ook een hoop creatieve dingen te beleven op het festival. Zoals: te gekke attracties, workshops, een festivalkapper, entertainment en nog veel meer… Op City of Dance festival verveel je je nooit!