Camping

Op de Camping Dagverblijf wordt je festival bezoek een echte minivakantie! Met alle gezelligheid en heel veel activiteiten hoef je je geen minuut te vervelen! Samen met je festivalbuddy’s kun je je onderdompelen in de fantastische sfeer die kenmerkend is voor de City of Dance. Naast alle voorzieningen die je van een goede festivalcamping mag verwachten, waaronder schone douches, food en drinks, heeft Dagverblijf 2017 vele toffe extra’s.

Een kleine greep uit al het leuks:

*Gamehal
*Workout op zaterdag en zondagochtend.
*Speelkwartier: van tijd tot tijd is er genoeg te doen op de camping. Twister, stoelendans, buikschuiven (bij goed weer), kussengevecht, watergevecht (bij goed weer), zaklopen, voetballen, oud Hollandse spellen, skippybal race en nog veel meer.
*Wake Up call: om lekker in de sfeer van het festival te komen zal een DJ vanaf 11.00 uur voor een lekker muziekje zorgen.
*Lounge: er komt een area waar je lekker kunt chillen met een drankje in je hand.
*Ping pong area: wat hoort er bij een echt vakantie? Een lekker ouderwets potje pingpongen, ja hoor wij hebben het!
* Afterparty’s powered by team Peach

click here for english version

 

 

Wake Up call

Speelkwartier

Ping pong

oud Hollandse spellen

watergevecht

Chill out

kussengevecht

Vollybal

Trampoline

Gladiatorentspel

Douchen

Afterparty by team Peach

Heb je ooit een meerdaags festival meegemaakt? De kans is groot dat je een tent gekocht hebt speciaal voor het festival. Heb je de tent terug naar huis genomen na afloop om deze opnieuw te gebruiken? Misschien wel maar misschien ook niet: elk jaar laat 1 op de 4 festivalbezoekers hun tent achter op de diverse festivalcampings in Nederland.

Dit veroorzaakt veel afval, en dit is natuurlijk niet al te best voor het milieu: alle tenten gaan na eenmalig gebruik naar de vuilstort. Hierom hebben we de KarTent bedacht; een wegwerp-festivaltent volledig gemaakt van karton. Het karton zorgt voor een eenvoudige recycling van de tent; na het festival kan de tent direct naar de recycling van de papier-industrie, zodat ze opnieuw kunnen worden gebruikt om wc-papier, schoolboeken, schoen dozen of andere dingen van te maken!

Natuurlijk is de tent is waterdicht.

Anders dan andere tenten, blijft de Tent mooi en donker in de ochtend, dit zodat je sochtends je roes kan uitslapen zonder gestoord te worden van het ochtend licht of zonder je tent uitgebrand te worden.

Nog meer? Oh ja! Als je een tent bestelt, brengen we deze naar het festival! Dit betekent dat je niet langer zorgen hoeft te maken over het vervoer van je tent! Het enige waar je over hoeft na te denken is je tandenborstel. (Theoretisch gezien, je hebt ook andere dingen nodig ..) De tent is geschikt voor 2 personen, en natuurlijk is er ook plaats voor al je spullen!

Met een campingticket kan je vrijdag vanaf 16:00 tot en met maandagochtend 12:00 op de camping terecht.

Inchecken op de camping kan op vrijdag tussen 16:00 en 20:00 uur en zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur.

STAPPENPLAN CHECK-IN:

Voor mensen met een tent:
1. Je komt aan met de auto of ov. (zie beschrijving hieronder)
2. Als je met de auto komt (of wordt afgezet), parkeer je de auto op de aangewezen plek.
3. Je laadt uit en neemt je spullen mee de camping op met je e-ticket in het zicht.
4. Bij het binnenkomen laat je je e-ticket zien aan de beveiliging bij de ingang.
5. Je zet je tentje op een door een gastheer aangewezen plaats.
6. Dan pas ga je inchecken op het incheckpunt bij de ingang. Of je wacht natuurlijk tot de rij voorbij is onder het genot van een bakkie koffie of een hapje en doet het daarna.
7. Pas als je ingecheckt hebt, heb je je bandje en kan je van de camping af om naar het festival te gaan. Let op, je komt er daarna niet meer op zonder bandje!
8. Genieten, feestvieren!

Heb je een festival hut of een tent voor 2 personen geboekt, check in bij de incheckbalie.

Je moet maandag voor 12.00 uitchecken. Je meld je bij  het incheckpunt bij de ingang en vertelt dat je wilt vertrekken, een camping medewerker loopt even met je mee om te checken of de kampeerplek netjes is achtergelaten. Houd er rekening mee dat de pendelbus tot uiterlijk 60 minuten na sluiting van het festival rijdt, vanaf de bezoekersparkeerplaats.

Je kunt je haar fohnen en je mobieltje opladen op de camping. Wil je een eigen stroompunt? Het is ook mogelijk, stuur ons een mail, uiterlijk 2 weken voor het festival en voor 15 euro leggen wij een stroompunt voor je aan.

Bij de douches en wasbakken kan je een drinkwaterpunt (kraantje) vinden.

Op de camping is een badhuis aanwezig waar je kunt douchen. De openingstijden van het badhuis op de camping zijn: 08:00 –  22:00 uur.

Wil je met je camper of een caravan komen? Het is mogelijk. Stuur ons een mail, uiterlijk 2 weken voor het festival, dan kunnen we hier rekening mee houden. Wel moet je voor 15.00 vrijdag middag op het festivalterrein zijn. Wil je een eigen stroompunt? Het is ook mogelijk, geeft dit ook aan in je mail, uiterlijk 2 weken voor het festival en voor 15 euro leggen wij een stroompunt voor je aan.

Nee, hoewel het natuurlijk wel het gezelligst is als je op de camping blijft overnachten, kun je ook ergens anders slapen: met je polsbandje kun je gewoon het terrein op en af.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het schoonhouden van je kampeerparadijs. Makkelijk zat: gooi je afval elke dag in de ruim voorradige TRASH!-vuilniszakken in de containers en neem al je kampeerspullen na afloop gewoon weer mee. Wij helpen met extra kliko’s, vuilnisruns en menskracht.

Jazeker, naar de camping mag je 2 liter (fris) per persoon meenemen. Dit kan alleen de eerste keer dat je naar de camping gaat. Nadat je je polsbandje hebt ontvangen is het niet mogelijk om nogmaals drank mee te nemen. Hou er rekening mee dat glas en blik niet zijn toegestaan en dat alles dus verpakt zit in, kartonnen pakken of PET-flessen.

We zullen een ontbijt service en bar inrichten waar ‘s ochtends  en ‘s middags vers gebakken broodjes en croissants met beleg, verse jus en verse koffie te krijgen zijn. Kom daar dus lekker ontbijten.

Vrijdag avond zal de ontbijtservice omgebouwd zijn tot een minirestaurant. Ook bereiden we een aantal lekkere late night snacks.

De openingstijden van de catering op de camping zijn:

Vrijdag: 16:00 – 01:00 uur
Zaterdag en Zondag: 09:00 – 01:00 uur
Maandag: 09:00 – 12:00 uur

Glas en blik zijn inderdaad verboden op de camping.

Drugs, wapens, gevaarlijke voorwerpen als messen of scharen, vuurwerk, kaarsen, fakkels, olie- en gaslampen en spuitbussen zijn op het campingterrein verboden. Wij moeten ons conformeren aan het lokale beleid in Middelburg, dit is zero-tolerance. Dit houdt in dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Ook wiet mag dus niet mee het terrein op.

Nee, het is niet toegestaan dieren mee te nemen op de camping. Hierop kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden.

Nee, het is wegens brandgevaar niet toegestaan een kampvuur te maken of te barbecuen op de kampeervelden.

Deze garantie kunnen wij niet 100% geven, wel proberen de “gastheren” alles in de gaten te houden.

We zullen een food area inrichten waar vers gebakken broodjes, croissants met beleg, zoet en hartig, vers sap en koffie te krijgen zijn. Kom daar dus lekker ontbijten en / of lunchen. Vrijdag avond zal de ontbijtservice omgebouwd zijn tot een minirestaurant. Ook bereiden we een aantal lekkere late night snacks.

De openingstijden zijn vrijdag 16.00 tot 01.00 uur, zaterdag, zondag ochtend van 9:00 tot 01:00 uur en maandag van 09.00 tot 12.00 uur. Zelf boodschappen meenemen is dus niet nodig, maar het mag wel. Voedsel mag in alle soorten en maten meegenomen worden naar het campingterrein. Voor drinken geldt dat je maximaal twee liter frisdrank mits in gesealde plastic flessen mee het kampeerterrein mag opnemen. Glazen flessen en sterke drank zijn niet toegestaan. Hier zal bij de ingang op gecontroleerd worden. Let op: naar het festivalterrein mag geen eten en drinken worden meegenomen.

De camping is alleen toegankelijk voor mensen met een campingbandje.

Nee, er is geen elektriciteit aanwezig op de kampeervelden. Wel wordt er een service opgezet waarbij je je mobiel 2 uur aan de stroom kunt laten zetten, maar hiervoor moet je wel je eigen lader meenemen.

Er zal een Kiss and Ride opgezet worden waar je met je bagage afgezet kan worden.

In principe mag er na 01:00 uur geen muziek en hard geluid gemaakt worden op de slaapvelden. Het gebeurt soms wel…. Hierbij kan je natuurlijk rekening houden met degenen die slapen, zoals ook vroege vogels rekening kunnen houden met jouw wens om uit te slapen na een geweldige nacht.

Als je tegelijk aankomt en bijtijds aanwezig bent kun je dit zelf bepalen, maar hoe later je komt hoe groter de kans is dat daar geen ruimte meer voor is en wij kunnen geen plaatsen reserveren. Wel is het mogelijk om een vriendenplek tegen betaling te boeken met extra faciliteiten en de naamboordje van je area. Binnenkort meer info m.b.t. het boeken van de vriendenplek.

Nee, je dient je motor op de parkeerplaats te plaatsen.

Nee, dit is wegens brandveiligheid niet mogelijk.

Nee, er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar en hiervoor kunnen alleen in de voorverkoop tickets voor besteld worden.

Lees voor je je tickets bestelt, ook nog even de campingregels door. Mocht je dan nog vragen hebben, check dan even onze f.a.q. pagina voor de veel gestelde vragen.

 • Bezoekers van de City of Dance Festival Camping accepteren de beperkingen van een festivalcamping.
 • Hoewel er 24 uur per dag medewerkers van de organisatie aanwezig zijn op het campingterrein, neemt de organisatie geen verantwoording voor schade, diefstal of verlies van eigendommen.
 • Na 02:00 uur dient het op de kampeervelden stil te zijn.
 • Het is ten strengste verboden open vuur op de tentvelden te hebben. Ook waxinelichtjes en kaarsen zijn vanwege brandveiligheid niet toegestaan.
 • Er kan niet gekookt worden.
 • Het is voor een ieder, op last van de brandweer en vergunning NIET toegestaan gasflessen bij zich te hebben. Mocht er bij de ingang toch een gasfles worden geconstateerd kunt u deze nog wegbrengen, wij gaan ze niet opslaan. Bij verdere overtreding van deze regel volgt verwijdering van de camping. Laat je gasflessen thuis.
 • Koken op (wegwerp) barbecues of grote butaan/propaan gasflessen is ten strengste verboden in verband met de brandveiligheid.
 • Bezoekers van de festival camping moeten minimaal 18 jaar zijn. Neem dus je legitimatiebewijs (rijbewijs, ID-pas, OV, paspoort) mee.
 • Op het campingterrein zijn lockers aanwezig waarin je je waardevolle spullen kunt opbergen. Maak hier gebruik van en laat je paspoort, portemonnee of camera niet onbeheerd in je tent achter.
 • Het is verstandig om je spullen voordat je vertrekt van een persoonlijk merkje te voorzien. Mocht je onverhoopt iets kwijtraken tijdens het campingweekend, dan is het makkelijker om deze spullen te achterhalen bij de afdeling gevonden voorwerpen.
 • Uiteraard is het niet toegestaan via een illegale weg het campingterrein te betreden. Probeer dus niet over de hekken te klimmen, hierop zal streng worden toegezien.
 • Er mogen geen drugs aanwezig zijn op de camping.
 • De organisatie behoudt zich het recht om zonder teruggave van gelden iemand permanent van de camping te verwijderen.
 •  Afval dient netjes opgeruimd te worden in de afvalzak die je bij aankomst krijgt. Afvalzakken kan je kwijt in daarvoor bestemde containers.
 • Glas en blik zijn niet toegestaan op het campingveld, hierop wordt gecontroleerd.
 • De grootte van de tent moet overeenkomen met het aantal personen dat daadwerkelijk in de tent slaapt. Dat betekent niet met twee personen in een legertent.
 • Het meenemen en plaatsen van zogenaamde party tenten is niet toegestaan.
 • De camping is onderverdeeld in zones die worden afgebakend met signalisatielinten. Tenten moeten op de voorziene plaatsen worden opgesteld. De brandgangen die zich tussen afgebakende zones bevinden, dienen ten allen tijden vrij gehouden te worden. Tenten die zich in de brandgangen bevinden, zullen onmiddellijk verwijderd worden door de organisatie.
 • Campers, Caravans, kruiwagens en bolderkarren zijn niet toegelaten.
 • Geluidsinstallaties en stroomgeneratoren zijn niet toegestaan op de camping. Deze zorgen voor extra geluidsoverlast voor zij die willen slapen en vormen bovendien ook een extra veiligheidsrisico.
 • Huisdieren worden niet toegelaten.
 • Het uitdelen van flyers, reclamefolders of ander promotie materiaal is verboden.
 • Auto’s, busjes en motoren dienen op eigen risico op de parkeerplaats geparkeerd te worden. Overnachten op de parkeerplaats is verboden.
 • Vuurspuwen, vuurpotten en anderszins aan vuurverwante shows en attributen zijn verboden.
 • Er zijn GEEN voorzieningen (parkeerplaats en douche) voor minder validen aanwezig op de festival camping.
 • Het is niet mogelijk om met de auto op het campingterrein te komen. Er is ook een F.A.Q. met alle antwoorden op de meest gestelde vragen.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor om cameratoezicht te houden. Dit toezicht vindt plaats met inachtneming van de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens.

* Wat mag je meenemen naar het festivalterrein en wat niet?
WEL: mobieltjes met foto/videomogelijkheden, normale (digitale) fototoestellen zonder afneembare lenzen, kleine verpakking deo/spray/parfum, kettingen aan broeken (sieraden); flessen (fris)drank max 2 liter per persoon.
NIET: filmapparatuur, glas, blik, professionele fotoapparatuur (lees: fototoestellen met verwisselbare lenzen en spiegelreflexcameras), opnameapparatuur, campingartikelen (zoals hamers), grote spuitbussen (m.u.v. deo’s en parfum), vlaggenstokken, paraplu’s met scherpe punt en wandelstokken (m.u.v. medische krukken), wapens, laserpennen, selfie-sticks en drones.
Wij wensen je een knallend partyweekend toe op de City of Dance camping!