DANCE FESTIVAL CITY OF DANCE KONDIGT VOLLEDIGE PROGRAMMERING 2018 AAN!

Met 200 artiesten verdeeld over 8 stages, onderscheidt het 3 daagse muzikale pretpark ‘City of Dance’ zich in 2018 als hèt dancefestival van ZuidWest Nederland. City of Dance vindt plaats van 13 t/m 16 juli 2018 op het festivalterrein Oude Veerseweg. Het festival programmeert dit jaar breder dan ooit met namen als Freddy Moreira, Kraantje Pappie, Secret Cinema en Ran-D. Zo wordt ieder muziekgenre vertegenwoordigd en is er veel aandacht voor kunst en cultuur. De festivalbezoeker zal zich dit jaar wanen in een compleet verzorgde minivakantie aan de Zeeuwse Costa.

HET DANCEFESTIVAL VAN ZUIDWEST NEDERLAND

City of Dance beantwoordt de vraag naar een volwaardig festival in het Zuidwesten van Nederland. Waar de ene bezoeker het hart kan ophalen tijdens de stomende hiphop, twerk, trap en house beats van Kriss Kross Amsterdam, stampt de ander met hart en ziel de voeten in de grond tijdens een van de fenomenale sets van B Front. Voor wat oer-Hollandse gezelligheid is een bezoekje aan Het Feestteam en Jody Bernal een ware verademing. Voor de bezoekers die zelf een knap staaltje energie door de microfoon willen knallen is er karaoke bij SING CITY.

Door de focus te leggen op een divers aanbod spreekt City of Dance een brede doelgroep aan en biedt het voor ieder wat wils. Voor een onvergetelijke sfeer moedigt de organisatie de bezoekers wederom aan om te komen stralen in een prachtige parade outfit.

BREDE PROGRAMMERING

De organisatie ziet een stijgende vraag naar kunst en cultuur onder festivalbezoekers uit de regio. Tijdens het festival kan de bezoeker naast het favoriete muziekgenre daarom het hart ophalen in een ruim cultureel aanbod. Denk hierbij aan straattheater, karaoke, een rock café en intieme ruimtes.

Het neerzetten van een saamhorige sfeer onder deze brede doelgroep weet de organisatie organisch te doen. De bezoekers gaan iedere dag samen op ontdekkingsreis tussen de vele activiteiten die het festival te bieden heeft. Zo kan er naar hartenlust gespeeld worden bij de Plee Party, een frisse duik genomen worden op het nabijgelegen strand en kan er gepassioneerd ge-robot worden in de lokale disco. Na een romantisch reuzenrad ritje is er een ruim aanbod aan horeca waar de bezoekers weer kunnen opladen met luxe burgers, heerlijke ijsjes en een zonnig BBQ aanbod.

LINE UP
Met een breed scala aan muziekgenres verrast het festival met de beste Nederlandse en Internationale artiesten. De zaterdag wordt gedomineerd door dijken van artiesten als de populaire SBMG, funky Benny Rodrigues en Rammer van een Ran D. Op zondag genieten de feestgangers van de legendarische Mr Polska, een pompende Egbert live en ex Yellow Claw’er Bizzey!

Een greep uit de line up:

KRISS KROSS AMSTERDAM / PARTYSQUAD / KRAANTJE PAPPIE LIVE / DYNA / MR POLSKA / LA FUENTE /  RAN-D / MENTAL THEO / BENNY RODRIGUES /  MARK WITH A K / JOHNNY 500 / DARKRAVER & OUTSIDERS / DEF RHYMZ / D-RASHID / ERIK E / VATO GONZALES & MC TJEN / B-FRONT / LUCIEN FOORT / BILLY THE KIT / GREGOR SALTO / JODY BERNAL / SBMG / EGBERT LIVE / BIZZEY / FREDDY MOREIRA / SECRET CINEMA / FUNKERMAN / BIGGI / MR POLSKA / CHILDSPLAY / PHALERIEAU / PARTYANIMALS / LADY BEE / ANOTR / STTTBSTN.