Vrijdag 13 juli Free Friday 16:00 – 23:00

Festivalcamping 13 t/m 16 juli, open vrijdag v.a. 16:00

Zaterdag 14  juli: 14:00 – 00:00 uur

Zondag 15 juli: 14:00 – 23:00 uur

Het creatieve crossoverfestival is al eens gekozen tot #2 Best Dutch Dance Festival in de FestivalChart en stond in de top 10 van de FestivalChart van de Benelux. Komend festival seizoen biedt dit driedaags muziekfestijn aan de Zeeuwse Costa een breed scala aan muziekstijlen, creatieve uitspattingen, de beste (inter)nationale acts en de gezelligste festivalcamping van Nederland.

Festivalterrein Oude Veerseweg, Middelburg

Vrijdag 13 juli 2017: Free Friday
Van 16.00 tot 23.00.
Gratis toegankelijk voor alle leeftijden (jongeren onder de 16 alleen onder begeleiding van volwassenen) Muziek genres: EDM, House, Deep House, Trap, Live-Music en meer.

 

Zaterdag 14 juli 2017: City of Dance Festival
Van 14.00 tot 00.00
Muziek genres: House, EDM, Deep House, (Raw) Hardstyle, Techno, Latin, Trap, HipHop, Dancehall, Party Music and Live-Music.

Min. leeftijd: 17+ (camping 18+)

 

Zondag 15 juli 2017: City of Dance Festiva

Van 14.00 tot 23.00
Muziek genres: House, EDM, Deep House, (Raw) Hardstyle, Techno, Latin, Trap, HipHop, Dancehall, Party Music and Live-Music.

Min. leeftijd: 17+ (camping 18+)

 

Camping Dagverblijf: vr 14 juli v.a.16.00 t/m 17 juli 12.00 Min. leeftijd: 18+

meer info Camping Dagverblijf

ZATERDAG 14-07 :

Station – Festivalterrein       

14.05 / 14.35 / 15.00 / 15.35 / 16.00 / 16.30 / 17.00 / 17.30 / 18.00 / 18.30

Festivalterrein – Station     

22.10 / 22.40 / 23.10 / 23.25 / 23.40 / 00.10 / 00.40        

ZONDAG 15-07 

Station – Festivalterrein       

13.05 / 13.35 / 1405. / 14.35 / 15.05 / 15.35 / 16.05 / 16.35 / 17.05 / 15.35

Festivalterrein – Station               

21.40 / 22.10 / 22.40 / 23.10 / 23.25 / 23.40                             

Prijs pendelbus: €5,- retour

Van plan met een grote groep naar het festival te komen? Dan hebben wij een interessante aanbieding! Als je 30 tickets koopt, krijg je er 3 gratis bij en bij elke 10 tickets 1 gratis ticket. Dus 40 tickets = 4 gratis tickets, 50 tickets = 5 gratis tickets en zo voort…   Kom je met een bus? Dan zorgen wij voor een parkeerplaats voor de bus!

Voor meer info mail naar info@you-dance.nl

Opzoek naar een weekendje weg met je vrienden? Een minivakantie? Of wil je gewoon even tussenuit met je lover? STOP LOOKING! City of Dance is een van de meest gezellige festivals van Nederland met net als vorig jaar een festival camping, welke misschien nog  gezelliger is dan het festival zelf!

Drie dagen lang kun je genieten van de beste artiesten, mooiste stages, goede faciliteiten en het mooie weer die alleen op de Zeeuwse Costa te vinden is!

alle info over de Camping Dagverblijf  

Wil jij een onvergetelijke kampeer- ervaring delen met je vrienden op een eigen kampeerplaats? Ga dan voor de vriendenkampeerplek, of te wel een eigen Dagverblijf speelplaats!

Deze plek wordt speciaal gereserveerd voor jou en je vrienden zodat jullie een exclusieve spot hebben op de camping. Jullie speelplaats kan worden voorzien van extra speelgoed, door het upgraden van je pakket. Dit kan op de camping zelf in de campingwinkel worden geregeld.

De hoofdboeker wordt de burgermeester van jullie speelplaats en is het aanspreekpunt naar de organisatie toe. Hij of zij ontvangt alle info per mail. Geef daarom de juiste info op tijdens het boeken van een Vriendenplek.

Waarom een vriendenplek boeken?

– Eigen omheinde plek op de camping

– Een bord met jullie eigen speelplaatsnaam  

– Voldoende ruimte voor jullie tentjes

– Picknicktafel

Je kunt een vriendenplek boeken tot 4 personen (30m2) voor € 60,00
tot 8 personen (50 m2) € 85,00   

Let op!

De prijzen van een vriendenplek zijn exclusief festival- en campingticket. Deze kun je los bestellen in de ticketshop. Iedere bezoeker van de Dagverblijf dient in het bezit zijn van een Holidayticket (weekend+camping)

Vriendenplek reserveren: www.cityofdancefestival.nl/tickets

Wat dacht je zelf? Nee! Er mogen geen drugs of wapens mee naar binnen worden genomen. Bij binnenkomst word iedereen streng gefouilleerd…. Ook mogen er geen drank, spuitbussen, zoals parfum, deo, etc mee naar binnen. Roken mag niet in de tenten, alleen maar buiten. Afval zomaar op de grond gooien vinden wij ook niet oke, dus neem aub de moeite om het een paar meter verder in een prullenbak te gooien!

lees hier de huisregels

Op het festival kun je met munten betalen. Deze zijn met contant geld te kopen en bij sommige kassa’s met pin.

 

Met uitzondering van (semi)professionele apparatuur is het toegestaan om een digitale camera mee te nemen. Advies van de organisatie: neem zoveel mogelijk foto’s, leuk voor later! Selfie sticks zijn niet toegestaan. Wil je persaccreditatie, dan moet je even een mailtje sturen naar
info@you-dance.nl

Speur je zolder af op zoek naar knotsgekke kostuums, hoge hoeden en bretels. Trek dat unieke pak aan waarmee je iedereen een hilarische dag kan bezorgen. Maak het meer dan bont, want samen met de jongleurs, steltlopers, de beste DJ’s, artiesten en natuurlijk alle andere feestneuzen vorm jij het ideale decor van het City of Dance festival, waarbij niets, maar dan ook niets te gek is.

Natuurlijk willen we jullie ook dit jaar niet laten verhongeren, dus behalve de DJ’s die je wilt horen moet je ook nog een keuze maken uit een zeer veelzijdig culinair aanbod. Ook is het heerlijk chillen in de loungebanken, je kunt genieten van het eten en van een mooi uitzicht over het festival. Naast de foodcourt is het terras uitgebreid met een speciale cocktailbar.

City of Dance is toegankelijk voor rolstoelen. Een groot deel van de paden zijn houten vlonders. Neem voor meer informatie even contact op via info@you-dance.nl

Voor vragen, zaken rondom en accreditaties kunt u contact opnemen met de organisatie via office@you-dance.nl. All matters regarding press accredation please contact via office@you-dance.nl

Het festival vindt plaats onder alle weersomstandigheden. Er zijn diverse tenten aanwezig en er zijn regenponcho’s verkrijgbaar.

Bij de ingangen vind je info stand en lockers. Hier kun je makkelijk je spullen opbergen. Zo kun je onbezorgd genieten van je dag.

Goed voorbereid op reis

Vooral in het weekend zijn er op diverse trajecten in het land werkzaamheden aan het spoor. Kijk daarom voor een actueel reisadvies vlak voor je reis op ns.nl/reisplanner. Eenmaal onderweg kun je via www.ns.nl de informatie opnieuw opvragen.

Ontdek het gemak van E-ticket.
Koop online je treinkaartje en print hem zelf uit. Ga naar www.ns.nl en volg de instructies.

Met de Auto
De City of Dance ligt in de gemeente Middelburg en is als volgt bereikbaar:

Komend vanuit richting:
Rotterdam / Antwerpen via A 58

Parkeren.

Voor degene die toch met de auto reizen is er uiteraard voldoende parkeergelegenheid. De Parkeerterreinen zijn vanaf 12:00 uur geopend.

Het parkeren van je auto zal gebeuren op het parkeerterrein vlakbij de campingparkeerterrein aan de Oude Veerseweg in Middelburg, Volg op de Schroeweg> Rouaansekaai> Oude Veerseweg of de N57 afslag Oude Veerseweg de borden P Camping / Festival  om iemand te brengen of om op te halen.

Dit wordt allemaal ter plekke duidelijk aangegeven. Op deze locaties kun je op je gemak en zonder gevaar of verkeershinder tent en bagage uit- of inladen.

Voor de crew/artiesten  aanduidingen  “P-crew”

 

City of Dance wordt mede mogelijk gemaakt door de bereidwillige medewerking en inzet van gemeente Middelburg en Provincie Zeeland.