Welcome to the Festipi Village

Laat je onderdompelen in vrijheid & onafhankelijkheid en verblijf in een van de vele Festipi’s tijdens het festival. De Festipi Village is het festivalhotel waar je bent voorzien van alle gemakken. Om 16.00 uur op vrijdag kun je inchecken bij de lobbytipi. Nadat je je spullen hebt achtergelaten in je vooropgezette Festipi staat de loungetipi op je te wachten op het binnenplein.

Openingstijden
van de Festipi Village

Vrijdagmiddag 16.00 t/m Maandagochtend 12.00 uur.

 

Stappenplan check-in

 1. Je komt aan met de auto of ov.
 2. Als je met de auto komt (of wordt afgezet), parkeer je de auto op de aangewezen plek.
 3. Je laadt uit en neemt je spullen mee de camping op met je e-ticket in het zicht.
 4. Bij het binnenkomen laat je je e-ticket zien aan de beveiliging bij de ingang.
 5. Dan ga je inchecken op het incheckpunt bij de ingang. Of je wacht natuurlijk tot de rij voorbij is onder het genot van een bakkie koffie of een hapje en doet het daarna.
 6. Pas als je ingecheckt hebt, heb je je bandje en kan je van de camping af om naar het festival te gaan. Let op, je komt er daarna niet meer op zonder bandje!
 7. Genieten, feestvieren!

festipi-bottom-left

Vrijheid & onafhankelijkheid

Festipi staat voor vrijheid & onafhankelijkheid. Om het gedachtegoed verder vorm te geven zal er tevens een workshop WTF=Purpose worden gegeven in de Village. Lees meer daarover op deze pagina (link ‘lucidlife.nl’).

 

Volledig ontzorgd

Voor de meest optimale festivalbeleving kies je ervoor om te overnachten in een Festipi. De Festipi staat kant en klaar op je te wachten binnen de Festipi Village. Je hebt de keuze uit een een persoons Festipi of een twee persoon Festipi.

De kleine 2 persoons Festipi is 2,5 meter breed en 2,7 meter hoog. De grotere twee persoons is 3 meter breed bij 3,3 meter hoog. Comfortabele afmetingen en voor ieder wat wils.

Alle Festipi’s zijn volledig ingericht. Het enige dat je mee hoeft te nemen zijn slaapzakken. Maar mocht je daar behoefte aan hebben kun je een heerlijke Nomad slaapzak bijboeken via de site.

Festipi
inrichting

De Festipi is ingericht met de volgende zaken:

 • Kant en klaar opgezette Festipi
 • Dakje
 • Deurtje
 • Dikke slaapmatten van Nomad
 • Dikke kussens van JYSK
 • Kussenslopen met Indiaans motief
 • Vloer van echte koeienhuid

 

Prijzen

De early bird prijsstelling voor de Festipi’s is als volgt:

 • 2 persoons 2,5 m = € 89,00 excl festivalticket en excl campingticket
 • 2 persoons 3 m = € 119,00 excl festivalticket en excl campingticket