City of Dance stage

LIVE SHOWS / ECLECTIC / HIPHOP / HOUSE

De grootste namen en de vetste shows vind je hier!

Al jaren is de Mainstage van de City of Dance de bekendste housestage van Zeeland en verre omgeving. Op het festivalterrein zal een podium verrijzen dat jou de ultieme festivalbeleving garandeert! Verwacht de grootste (inter)nationale artiesten! Dit podium is het epicentrum als het draait om zwoele en pompende beats: eclectic, feest, urban bass, dancehall en hiphop. Tevens zal één van de eindshows hier plaatsvinden. Bereid je dus voor op een overweldigende dag!

Line up online soon

Go Dutch Feest Café

HOSTED BY FEESTDJ JANSSEN

LIVE SHOWS / POP / FEEST

De optredens van de te gekke artiesten van Hollandse boden vind je hier! Helemaal uit je dak gaan, springen of meezingen, het is voor ieder wat wils in het Go Dutch Feest Café!

Line up online soon

Children of the 90’s vs Freestyle

Herinnert u zich deze nog…

De allerbeste hits en de leukste DJ’s uit het prachtige muziektijdperk van toen! Lekker dansen, sjansen, drinken en niet te veel nadenken. Jezelf laten gaan. Heeeeeerlijk. Dompel je onder in die tijd, trek je nike are max aan neem je tamagotchi mee en ga uit je dak!

Line up online soon

 

 

Latin Rituals

Latin Rituals presents D-Rashid & Friends

Hola chicos y chicas, trek je dansschoenen aan en ga los op de beste beats van Latin Rituals. Het nieuwe partyconcept in Nederland en België zal de zon laten schijnen zondag 16 juli. Ga los met niemand minder dan Mister Latin himself; D-Rashid en andere helden!   

Line up online soon

HEROES OF HOUSE

De naam zegt het al… de beste house DJ’s van toen en nu op 1 stage! Het belooft een gigantische achtbaan te worden van de clubbeats van dit moment. Laat je meeslepen in de rollercoaster van de house sound van o.a. Gregor Salto, Benny Rodrigues, dj Jurgen en andere helden!

Line up online soon

Silent Disco

Silent Disco STAAT GARANT VOOR TE GEKKE FEESTJES!

Met DJ’s die je stuk voor stuk meenemen op een avontuurlijke reis door de muziek waar iedereen vrolijk van wordt!

AFTERNOON DELIGHT

Afternoon Delight is een verbond van vier Leidse vrienden die met de vrolijkste kleuren van het palet hun sobere caravan wisten te pimpen tot een discomobiel pur sang. ’s Zomers zoeken zij altijd naar de natuurlijke habitat van hun caravan. Verwacht hier vrolijke opzwepende Funk, Italo (Disco) en Amerikaanse House. Dat wordt fulltime happiness & dansen maar!

ROCK CAFE

ROCK CAFE:  STAIRWAY TO HEAVEN

Brengt jouw favoriete muziek live unplugged en op vinyl. Helemaal los gaan op de beste rock krakers aller tijden.

 

lipton lounge

Chill en relax in de Lipton lounge op de lekkerste zomerse beats!

PLEASURE FACTORY

City of Dance heeft een heel breed programma met dj’s, live acts en bands. Maar wat City of Dance zo bijzonder maakt is de beleving, er is boordevol creativiteit, straattheater, vermaak en entertainment. Er zijn mogelijkheden om gek te doen, leuke foto’s te maken en keihard los te gaan! Laat jezelf verrassen op het vetste festival van Zeeland en omstreken!

Artiesten

Closing show

Street food

Reuzenrad

Tympaan bier plein

Be Bubbled

Street Art

MARKET STREET

FESTIVAL PARADE

INSMEERBALIE

Glitterbar

Swing sisters

Say yes to the hairdress

Kliederen, klooien en foto momentjes

Photo bus

dj school

Cleaning ladies

SJOELEN MET SJAAK

Fruit en zo

WEDDING CHAPEL

Bacardi cocktailbar

Desperados bar