See you in 2022!

The Art Of Love

Al jaren is er bij City of Dance festival veel aandacht voor kunst en cultuur. Denk hierbij aan extravagant straattheater, bijzondere ervaringen in de Garden of Senses en kleurrijke shows bij Theatro. Ga op ontdekkingsreis tussen de vele activiteiten. 

flower paradise

Leef je uit bij het Flower Paradise! Tijdens deze workshop leer je een Flower Crown maken. Er is een ruime keuze uit gedroogde bloemen, planten en granen. Na de workshop shine jij met je prachtige haaraccessoire op het festival รฉn heb je een leuk aandenken aan de dag. 

Deze workshop wordt mogelijk gemaakt door de Rabobank. 

blijtanken

Waarom is het gek om een vreemde te overladen met complimenten, gewoon op straat? Hoe zou de wereld eruitzien als het gebruikelijk was om elkaar wat vaker het beste te wensen? 

Blijtanken is een positief tankstation voor mensen. Door middel van koptelefoons vul jij jouw emotionele tank tot aan het randje met positieve, lieve berichten, levensadviezen en complimenten.

massage

Naast feesten is er ook ruimte om bij te komen. Bestel een cocktail, plof in de stoel en laat jezelf verwennen door onze professionele masseurs en masseuses. Je hebt het dik verdient!

Muziekschool

Hier laten de studenten van de Zeeuwse Muziekschool hun DJ-skills zien. Ook even oefenen? Dat kan!

Mad experience

Prikkel je nieuwsgierigheid en ga mee op reis door de wetenschap en techniek. De ietwat gekke professoren (Mad Scientists) verbazen jong en oud met hun proeven en experimenten.

Theatro Goochelaar

Laat je verbazen door de magische trucs van onze Theatro goochelaar.

Raaf Theater

Houd je camera maar bij de hand, want de meest prachtige kostuums op stelten zie je voorbij komen bij de Theatro Stage. 

Festival leggings

Festival Leggings verkoopt DE leukste kleding voor festivals. Hoe kleurrijker, hoe gekker, hoe beter. Leggings met een regenboog print, unicorns, alpacaโ€™s, dieren of optische illusies.

Stuntcie

Studenten van de TU Delft bouwen elk jaar de mooiste creaties van bierkratten. Benieuwd met welk ontwerp ze dit jaar komen? Je ziet het op City of Dance festival.

Team alert

TeamAlert is dรฉ jongerenorganisatie die jou uitdaagt slimme keuzes in het verkeer te maken zodat jij altijd veilig onderweg bent.

Bob

Ook op de hoogte blijven van de Zeeuwse verkeersveiligheid? Kom naar de BOB stand.

Emergis 101

Met preventie activiteiten informeert 1NUL1 de festivalbezoekers graag over genotmiddelen. Het motto: "Goede informatie vergroot de kans op betere keuzes."

Silent disco

Wie is er nou niet dol op Silent Disco? Met drie kanalen kun je losgaan op de meest uiteenlopende muziekstijlen. Welke kanaal zet jij op standje 10?

๐—ฅ๐—ผ๐—ผ๐—ฑ โ‡ข Maak je klaar om keihard te knallen, want op dit kanaal komt heel de dag de beste (harde) beats voorbij!

๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ป โ‡ข Voor alle house, R&B, urban, big room, latin en EDM hitjes moet je schakelen naar groen.

๐—•๐—น๐—ฎ๐˜‚๐˜„ โ‡ข Van Hollandse hits en Apres Ski tot de hardste meezingers. Op dit kanaal gaan de handen in de lucht!

Event specials

Van waaiers, tot petjes, t-shirts of aanstekers. Alles wat je bent vergeten om naar het festival mee te nemen is hier te vinden. 

Grime atelier

Laat je omtoveren tot de mooiste creatie. Of je nu een vlinder op je gezicht geschminkt wilt of 'all in' gaat voor een kleurrijke bodypaint, het kan bij het Grime Atelier!