See you in 2022!

The Art Of Love

Al jaren is er bij City of Dance festival veel aandacht voor kunst en cultuur. Denk hierbij aan extravagant straattheater, bijzondere ervaringen in de Garden of Senses en kleurrijke shows bij Theatro. Ga op ontdekkingsreis tussen de vele activiteiten. 

Toilet experience

Niets is leuker om naar een knotsgekke toilet te gaan, samen met pleestation en de supervrolijke toilet jufvrouwen is het een groot feest.

BOB

Hoe help je kinderen en jongvolwassenen zich te ontwikkelen tot veilige verkeersdeelnemers? Wij hebben hiervoor alles in huis.

massage

Naast feesten is er ook ruimte om bij te komen. Bestel een cocktail, plof in de stoel en laat jezelf verwennen door onze professionele masseurs en masseuses. Je hebt het dik verdient!

DJ workshop

Tijdens deze DJ workshop ga je scratchen, mixen en beatmachen. Wat betekenen alle knoppen? Hoe mix je twee nummers aan elkaar? 

Spijkerbroekhangen met youchoose

Wie kent het spelletje niet? Zo lang mogelijk aan een spijkerbroek hangen zonder de grond te raken. Doe jij mee?

YouChoose is de overkoepelende naam voor maatschappelijke jongerencampagnes voor gemeenten. Middelengebruik, radicalisering en cybercrime zijn voorbeelden van maatschappelijke thema's waar de YouChoose campagnes zich op richten.

Theatro Goochelaar

Laat je verbazen door de magische trucs van onze Theatro goochelaar.

Raaf Theater

Houd je camera maar bij de hand, want de meest prachtige kostuums op stelten zie je voorbij komen bij de Theatro Stage. 

hip hop DANCING

Laat jouw beste dance moves zien en kom jammen en viben. Na het leren van een aantal basismoves passen de leerlingen deze bewegingen in een choreografie toe. De workshopdocent heeft als doelstelling de deelnemers plezier te laten beleven aan het dansen, de groep samen te laten werken en voldoende veiligheid te bieden om verlegen deelnemers uit hun schulp te laten kruipen.

voel je thuis

COC fotobooth en infostand.

Team alert

TeamAlert is dé jongerenorganisatie die jou uitdaagt slimme keuzes in het verkeer te maken zodat jij altijd veilig onderweg bent.

Bouncy & friends

Onze knuffelmascotte mag natuurlijk niet ontbreken op City of Dance. 

1nul1

Keep calm and use your brain!

Silent disco

Wie is er nou niet dol op Silent Disco? Met drie kanalen kun je losgaan op de meest uiteenlopende muziekstijlen. Welke kanaal zet jij op standje 10? Alle talenten van de Kunstbende doen ook mee!

𝗥𝗼𝗼𝗱 ⇢ Maak je klaar om keihard te knallen, want op dit kanaal komt heel de dag de beste (harde) beats voorbij!

𝗚𝗿𝗼𝗲𝗻 ⇢ Voor alle house, R&B, urban, big room, latin en EDM hitjes moet je schakelen naar groen.

𝗕𝗹𝗮𝘂𝘄 ⇢ Van Hollandse hits en Apres Ski tot de hardste meezingers. Op dit kanaal gaan de handen in de lucht!

Peer support (safe 'n sound)

Aan de infostand vind je peers: getrainde vrijwilligers met dezelfde intresses, levensstijl en ervaringen als de andere feestvierders. Ze informeren feestvierders vanuit hun belevingen in het uitgaansleven en hun eigen ervaringen met drugsgebruik. Dit doen ze neutraal en objectief, zonder te veroordelen.

MAKE-OVER BOOTH

Laat je omtoveren tot de mooiste creatie. Of je nu een vlinder op je gezicht geschminkt wilt of 'all in' gaat voor een kleurrijke bodypaint, het kan bij het Make-over Booth!

Zeeland graffiti

Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

KWF

Verstandig zonnen met de insmeerbalie.