See you in 2022!

Nederlands

Zijn de in 2020 en 2021 gekochte tickets geldig in 2022?

Was jij een vroege vogel die in 2020 of 2021 een ticket kocht? Dan helpen we je graag herinneren dat dit kaartje nog steeds geldig is!

Let op: Je gekochte ticket is niet naamsgebonden, dus ook als je het via TicketSwap hebt gekocht kan je er gewoon mee naar het festival komen.

Je tickets vind je hier terug: https://account.paylogic.com/i-lost-my-tickets

Ticket kwijt of geen mail gehad om te verzilveren?

Gelukkig worden de via Paylogic bestelde tickets niet enkel naar je e-mail adres verstuurd maar worden deze ook opgeslagen op uw Paylogic account, je kunt hierop inloggen via de volgende link:

https://consumer.paylogic.nl/client/login/?next=/   

 

Mocht je geen toegang hebben tot uw Paylogic account adviseren we je contact op te nemen met de customerservice, de verschillende contact gegevens kan je vinden op www.customerservice.paylogic.com

Het bekermuntensysteem

Wij werken mee aan duurzaamheid en willen het festivalterrein schoon en netjes houden. Daarom komen we met een nieuw bekersysteem. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit!

 

STAP 1: Bij binnenkomst krijg je 1 gratis bekermunt. Bewaar deze munt goed! Je hebt de bekermunt nodig om een drankje te kunnen bestellen.

 

STAP 2: Wil je bestellen bij de bar? Lever dan je bekermunt in voor een beker of een flesje. Betaal je drankje met consumptiemunten die je bij de kassa hebt gekocht.

 

Ben je de beker of het flesje beu? Lever jouw beker in bij de bar, dan krijg je een bekermunt terug. Bewaar deze goed voor je volgende bestelling.

 

Let op! Ben je jouw beker of je flesje kwijt? Dan kun je een halve consumptiemunt ipv een bekermunt gebruiken bij de bar.

 

Ga je naar huis? Gooi bij de uitgang je bekermunt, beker of flesje in de daarvoor bestemde vuilnisbakken of muntenkokers. Zo houden we samen het festivalterrein schoon.

Openingstijden

Vrijdag 15 juli

16:00- 23:00

 

Zaterdag 16 juli

14:00 – 00:00 uur

 

Zondag 17 juli

14:00 – 23:00 uur

Wat is City Of Dance nou eigenlijk?

Het creatieve crossoverfestival is al eens gekozen tot #2 Best Dutch Dance Festival in de FestivalChart en stond in de top 10 van de FestivalChart van de Benelux.

 

Komend festival seizoen biedt dit driedaags muziekfestijn aan de Zeeuwse kust een breed scala aan muziekstijlen, creatieve uitspattingen, de beste (inter)nationale acts en de gezelligste festivalcamping van Nederland.

Locatie

Festivalterrein Oude Veerseweg, Middelburg

Festival Programma

Zaterdag 16 juli 2021: City of Dance Festival
Van 14.00 tot 00.00

 

Muziek genres:

EDM, Eclectic, Techno, Deep House, (Raw) Hardstyle, Latin(house), R&B, HipHop, Guilty Pleasures, Party Music, 90’s, Freestyle en live muziek.

 

Min. leeftijd: 18+

 

Zondag 17 juli 2021: City of Dance Festival

Van 14.00 tot 23.00

 

Muziek genres:

EDM, Eclectic, Techno, Deep House, (Raw) Hardstyle, Latin(house), R&B, HipHop, Guilty Pleasures, Party Music, 90’s, Freestyle en live muziek.

 

Min. leeftijd: 18+

Timetable

Deze delen wij een week voor het festival.

WAT HOUD EEN GROEPSARRANGEMENT IN?

Van plan met een grote groep naar het festival te komen? Dan hebben wij een interessante aanbieding! Als je 30 tickets koopt, krijg je er 3 gratis bij en bij elke 10 tickets 1 gratis ticket. Dus 40 tickets = 4 gratis tickets, 50 tickets = 5 gratis tickets en zo voort. Kom je met een bus? Dan zorgen wij voor een parkeerplaats voor de bus!

 

Voor meer info mail naar info@you-dance.nl

Hoe kan ik betalen?

Op het festival kun je met munten betalen. Deze zijn met contant geld te kopen en bij sommige kassa’s met pin.

 

  • Het is niet mogelijk om geld te pinnen, neem dus voldoende cash mee voordat je pinpas ermee ophoudt.
  •  
  • Heb je een muntenticket van te voren gekocht? Lever deze in bij de kassa, hiervoor in ruil krijg je munten.

Mag ik ook stoute dingen doen?

Wat dacht je zelf? Nee! Er mogen geen drugs of wapens mee naar binnen worden genomen. Bij binnenkomst wordt iedereen streng gefouilleerd. Ook mogen er geen drank, spuitbussen, zoals parfum, deo, etc. mee naar binnen. Roken mag niet in de tenten, alleen maar buiten. Afval zomaar op de grond gooien vinden wij ook niet oke, dus neem even de moeite om het een paar meter verder in een prullenbak te gooien! Lees hier de huisregels

 

Foto’s nemen

Met uitzondering van (semi-) professionele apparatuur is het toegestaan om een digitale camera mee te nemen. Advies van de organisatie: neem zoveel mogelijk foto’s, leuk voor later! Selfie sticks zijn niet toegestaan. Wil je persaccreditatie, dan moet je even mailen naar info@you-dance.nl

Dresscode

Speur je zolder af op zoek naar knotsgekke kostuums, hoge hoeden en bretels. Trek dat unieke pak aan waarmee je iedereen een hilarische dag kan bezorgen. Maak het meer dan bont, want samen met de jongleurs, steltlopers, de beste DJ’s, artiesten en natuurlijk alle andere feestneuzen vorm jij het ideale decor van het City of Dance festival, waarbij niets, maar dan ook niets te gek is.

Food court

Chillend in de loungebanken, kun je genieten van ons veelzijdig culinair aanbod. Naast de vele foodtrucks zijn er speciale cocktailbars, en nog veel meer lekkers!

Toegangkelijkheid voor rolstoelen

City of Dance is toegankelijk voor rolstoelen. Een groot deel van de paden zijn houten vlonders. Neem voor meer informatie even contact op via office@you-dance.nl

Pers

Voor vragen rondom persaccreditaties kun je contact opnemen met de organisatie via office@you-dance.nl

Als het gaat regenen

Het festival vindt plaats onder alle weersomstandigheden. Er zijn diverse tenten aanwezig en er zijn regenponcho’s verkrijgbaar.

Lockers

Bij de ingangen vind je de lockers. Hier kun je makkelijk je spullen opbergen. Zo kun je onbezorgd genieten van je dag. 

 

Lockers kosten €7,- + €5,- borg. Bij inleveren van de sleutel, krijg je de borg terug.

Hoe kom ik in Middelburg?

Met de trein

Vooral in het weekend zijn er op diverse trajecten in het land werkzaamheden aan het spoor. Kijk daarom voor een actueel reisadvies vlak voor je reis op www.ns.nl

 

Er rijden pendelbussen vanaf het station naar het festivalterrein en terug. Een retourticket kost 10,- eur is verkrijgbaar in de bus. 

 

Met de Auto

Voor degene die met de auto reizen is er uiteraard voldoende parkeergelegenheid. De Parkeerterreinen zijn vanaf 13:00 uur geopend. Een tickets hier voor kost 10,- eur en kan alleen contact betaald worden. 

 

Het parkeren van je auto zal gebeuren op het parkeerterrein vlakbij de Oude Veerseweg in Middelburg, 

 

Volg op de Schroeweg > Rouaansekaai > Oude Veerseweg of de N57 afslag Oude Veerseweg de borden P Festival.

 

Voor de crew/artiesten aanduidingen  “P-crew”

Partners

City of Dance wordt mede mogelijk gemaakt door de bereidwillige medewerking en inzet van gemeente Middelburg en Provincie Zeeland.

Algemene voorwaarden Covid-19 request tool

Deze regeling is gebaseerd op de globale overeenkomst tussen ACM, consumentenbond en industrie over restituties en vouchers voor evenementen die zijn verplaatst, dan wel zijn afgelast, als gevolg van de maatregelen omtrent de bestrijding van het Coronavirus. Deze overeenkomst is hier terug te lezen: https://www.bewaarjeticket.nl/regeling/ 

 

Deze voorwaarden zien uitsluitend op de verkoop van tickets die toegang bieden tot het evenement City of Dance festival van Stichting Streetparade Middelburg aan de houder van (een) ticket(s) (hierna: “Klant”). Eventueel aangeschafte nevenproducten, zoals tokens en merchandise vallen niet onder deze voorwaarden. Voor deze nevenproducten zijn de originele voorwaarden van verkoop onverkort van kracht. 

 

De gemaakte keuze door de Klant is bindend en van toepassing op alle tickets in de order. De keuze van de Klant vervangt c.q. wijzigt de bestaande overeenkomst tussen Stichting Streetparade Middelburg en de Klant. 

 

Artikel 1: indien de Klant voor een volledige donatie kiest

Indien een evenement is verplaatst, dan wel is afgelast als gevolg van de maatregelen omtrent de bestrijding van het Coronavirus, kan de Klant kiezen om de betaalde ticketgelden voor de toegang tot een evenement van Stichting Streetparade Middelburg om te zetten naar een gift aan Stichting Streetparade Middelburg

De bestaande overeenkomst tussen Stichting Streetparade Middelburg en de Klant betreffende de originele order, wordt door deze keuze ontbonden. De Klant gaat ermee akkoord dat zijn originele order geannuleerd wordt en dat daarmee zijn/haar recht op toegang tot het desbetreffende evenement vervalt. Ook gaat de Klant ermee akkoord dat het restitutiebedrag waar de Klant door de annulering van zijn originele order oorspronkelijk recht op heeft, wordt omgezet in een gift aan Stichting Streetparade Middelburg. Hierdoor bestaan er geen verdere (wederzijdse) verplichtingen meer tussen Stichting Streetparade Middelburg en de Klant. 

 

Artikel 3: indien de Klant voor terugbetaling kiest

Indien een evenement is verplaatst, dan wel is afgelast als gevolg van de maatregelen omtrent de bestrijding van het Coronavirus, en de Klant binnen vier (4) weken na aankondiging van de verplaatsing, dan wel afgelasting van het betreffende evenement, kenbaar heeft gemaakt aan Stichting Streetparade Middelburg dat hij/zij geen gebruik wenst te maken van een eerder gekochte ticket(s) voor de volgende editie van het festival, kan de Klant kiezen voor een refund (terugbetaling).

 

De bestaande overeenkomst tussen Stichting Streetparade Middelburg en de Klant betreffende de originele order, wordt daarmee ontbonden. De Klant gaat ermee akkoord dat zijn originele order geannuleerd wordt en dat daarmee zijn/haar recht op toegang tot het desbetreffende Evenement vervalt. Daartegenover staat dat de Klant recht heeft op de terugbetaling van de oorspronkelijke ticketprijs en servicekosten in geld door Stichting Streetparade Middelburg.

 

De terugbetaling van de oorspronkelijke ticketprijs en servicekosten zal plaatsvinden via dezelfde betaalwijze als waarmee de originele aankoop is gedaan.

 

Indien het evenement is verplaatst, vindt de terugbetaling uiterlijk plaats één (1) maand na de nieuwe datum van het verplaatste evenement.

 

Indien het evenement is afgelast, vindt de terugbetaling uiterlijk drie (3) maanden na de datum van het afgelaste evenement plaats. 

 

Indien gekozen wordt voor een gedeeltelijke donatie zal het refund bedrag verminderd worden met het bedrag dat resulteert uit het gedoneerde percentage van het oorspronkelijke refund bedrag zoals aangegeven door de Klant. Bijvoorbeeld: bij 50% donatie op het oorspronkelijke refund bedrag van 100 EUR zal er 50 EUR worden terugbetaald aan de Klant.

 

Engels

Are the tickets that I bought in 2020 and 2021 still valid in 2022?

Yes, the tickets that are bought in 2020 and 2021 are still valid in 2022

Location & Opening Hours

Friday 15th of July

16:00 - 23:00

 

Saturday 16th of July

14:00 – 00:00

 

Sunday 17th of July

14:00 – 23:00

 

Location: Oude Veerseweg, Middelburg

What is City of Dance Actually

City of Dance Festival is a three day festival. It takes place on the festival location Oude Veerseweg. The location is easily accessible by car, bike and on foot. There are enough shuttle busses, departing from the central station of Middelburg, that will take you to the festival and back afterwards. For more information: check ‘’How do I get to Middelburg?’’

Festival Program

Saturday 17th of July 2021: City of Dance Festival
From 14.00 till 00.00

 

Music genres:

EDM, Eclectic, Techno, Deep House, (Raw) Hardstyle, Latin(house), R&B, HipHop, Guilty Pleasures, Party Music, 90’s, Freestyle and Live-Music.

 

Minimum age: 18+

 

Sunday 18th of July 2021: City of Dance Festival

From 14.00 till 23.00

 

Music genres:

EDM, Eclectic, Techno, Deep House, (Raw) Hardstyle, Latin(house), R&B, HipHop, Guilty Pleasures, Party Music, 90’s, Freestyle and Live-Music.

 

Minimum age: 18+

What is a Group Arrangement

Are you planning to go with a large group to the City of Dance Festival? Well we do have an interesting offer for you.

 

If you buy 30 tickets at once, you will get 3 tickets for free. And it only gets better! Every 10 tickets you buy more, you will get a free ticket again. So 40 tickets = 4 FREE tickets, 50 tickets = 5 FREE tickets, and this will go on until there are no more busses to drive.

 

And you pay a one-off fee of €15,00 which is €0,50 per ticket. And of course we provide a free parking space for your bus or book a bus with us.

 

For more information mail to info@you-dance.nl

How Can I Pay

At the festival you can pay with tokens. You can buy these with cash and at some checkout’s with ATM.

Taking Pictures

With the exception of (semi) professional equipment it is allowed to carry a digital camera. Opinion of the organization: take as many photos as you can, fun for later! Selfie sticks are not permitted. Do you want press accreditation, then you should just send an email to info@you-dance.nl

Dresscode

Scour your attic and search for crazy suits, top hats and suspenders. Pull that unique suit on that will give you a hilarious day. Make it as crazy as you can, because along with jugglers, stilt walkers, the best DJs, artists and all the other party animals you will form the ideal setting for City of Dance festival, in which nothing, absolutely nothing is too crazy.

Food court

Like every other year, of course we don’t want you to starve, so besides the best DJ’s that you want to hear, you also have a very versatile choice of culinary offerings. You can also chill out at various lounge spots, so you can enjoy your food and the beautiful view of the festival. Next to the food court, there will be a terrace with a special cocktail bar.

Accessibility of Wheelchairs

There will be access for wheelchairs at the festival ground. A big part of the paths are wooden decks. If you want more information, contact us at info@you-dance.nl

Press

All matters regarding press accredation please contact via office@you-dance.nl

If It Rains

The festival takes place in any weather. There are many tents and indoor places available and of course there are rain ponchos available.

Lockers

At the entrances you will find an information stand and lockers. You can easily store your belongings. So you can fully enjoy your day!

How Do I Get To Middleburg

By train - Well prepared for the journey

Especially on weekends there will be work on the track in the whole country.


So look for your travel advice on www.ns.nl to make travel as smooth as possible without any trouble to Middelburg.

 

By car - Parking

For those who travel by car, there is obviously plenty of parking. The parking spaces are open from 13:00 PM.

 

Parking your car will be in the parking lot near the camping area to the Oude Veerseweg in Middelburg, follow the Schroeweg> Rouaansekaai> Oude Veerseweg or the N57 exit Oude Veerseweg the signs P Camping/Festival to drop someone off or to pick someone up.

 

All this is clearly indicated on the spot. On these locations you can (un)load your luggage and tent without any danger of passing traffic.

 

For crew/artists, follow “P-crew”.

A Few Tips To Get Home Safe

If you go with public transport, make sure you leave on time from City of Dance so you are on time for your last connection. Assume a travel time of about 30 minutes from the festival terrain to railway station.

Partners

City of Dance is made possible by the willing participation and commitment of municipality Middelburg and the province of Zeeland.